Nyheter

Nu kan du själv ladda ner gratisversionen av kostprogrammet Dietist XP. Klicka på länken kostberäkningsprogram.

Beräkna ditt

Kaloribehov
MET
BMI
Kostberäkningsprogram

Dietist XP - avsedd för dig som enkelt vill kolla ditt energiintag.

Nu kan du själv ladda ner gratisversionen av kostberäkningsprogrammet Dietist XP. Detta program är perfekt för alla som vill gå ner i vikt eller som tränar seriöst.

Snabbt och enkelt anger du vad de olika måltiderna innehåller och programmet visar omedelbart resultatet i form av siffror och tydliga diagram. Diagrammen visar i olika färger näringsinnehållet i de livsmedel som ingår i måltiden. Diagrammen ger också en överblick över hur näringen fördelar sig under en dag eller en period om flera dagar. DIETIST gör näringsberäkningen rolig och spännande. Man kan lätt se hur näringen förändras om man byter ett livsmedel mot ett annat. Förutom att ange vad man äter kan man ange vad man gör, sover, äter, arbetar, tränar mm och datorn räknar ut energi och näringsbehov på ett överskådligt sätt. Ger många AHA-upplevelser även för den som kan näringslära.

I denna version kan du se ditt energi och kolhydratintag. Om du dessutom sparar beräkningen och mailar den till mig så kan jag kolla alla näringsämnen och hjälpa dig analysera din kosthållning.

Klicka på bilden för att ladda ner gratisversionen som visar kcal och kolhydrater.


dietistxp